ESPAI MIGDIA

L'escola ofereix a les famílies que ho necessitin el servei de menjador escolar.

Tots els menús es confeccionen per professionals especialitzats en nutrició considerant les necessitats dels infants.

A més es fan adaptacions de menús en casos d'al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

EL MENÚ DEL MES

Descarga
Menú ESTEL Gener 2023.pdf
Documento Adobe Acrobat 640.8 KB

FUNCIONAMENT DE L'ESPAI MIGDIA

L’Espai Migdia és un espai educatiu que va més enllà d’un àpat. Comença amb l’Activitat Complementària de 12 a 13h i continua amb l’espai de menjador i l’espai lleure que va de 13h a 15h. El cost d’aquest Espai engloba els àpats, l’activitat complementària de 12 a 13h, el monitoratge, auxiliar de cuina, despeses, material de lleure...

 

L’objectiu primordial de l’escola és que els alumnes que fan ús d’aquest servei se sentin bé i a gust. L’hora de l’àpat ha de ser un espai on els nenes i nenes han de xerrar, menjar... de manera tranquil·la. Cada nen/a té el seu mecanisme de gana-sacietat i per això evitem exercir pressió sobre els infants perquè s’ho mengin tot. El monitoratge de l’escola treballa per a què els nens i nenes de l’escola tastin per primera vegada els plats, encara que sigui una miqueta. 

 

Treballem per a què els nens i nenes siguin més autònoms i passin de ser un subjecte passiu a un més actiu i participatiu. Amb els nens i nenes més petis/es es fomenta per a què mengin de manera autònoma. A mida que els alumnes passen a cursos superiors han de col·laborar a parar o desparar la taula, repartir estris, tenir cura dels espais comuns… Treballem en les activitats de lleure del pati, per reduir les estones de temps mort que sovint generen conflictes i per això oferim més activitats per poder gaudir d’una estona lúdica i d’esbarjo agradable.

 

També estem treballant en l’estona de “Tornada a la calma” per preparar l’alumnat a anar més tranquil/a i relaxat a l’aula per a què la seva predisposició a concentrar-se en les seves tasques a les 15h sigui la millor possible.

 

Aquest curs 2022-23 es treballa el malbaratament alimentari per a què els alumnes aprenguin a autogestionar-se el que menjaran i aprendre a ser responsables amb la seva pròpia alimentació. Pretenem sensibilitzar l’alumnat sobre el malbaratament alimentari, i canviar la mirada dels infants perquè esdevinguin els consumidors responsables del futur. Per aquest motiu demanem la col·laboració de les famílies per desenvolupar

amb els vostres fills i filles el sentit crític per saber el que convé menjar i promoure actituds favorables a una alimentació sana, equilibrada i el gust per tots els aliments.

 

ENCARREGADA DE L’ESPAI MIGDIA: Conchi Hernández

COORDINADORA INFANTIL: Maria José León

 

COORDINADORA PRIMÀRIA: Sara Marti

 

PREUS 2022-23

 

Alumnes Fixes: 6,33€ dia + 12€ mes

Alumnes eventuals: Si l'alumne es queda fins les 12h: 8€.

Si l'alumne sempre es queda fins les 13h: 7 €

 

* El menjador s'abonarà sempre per avançat.

** El pagament dels rebuts de menjador que es realitzen a la mateixa escola s'han d'abonar des de l'1 fins el dia 10 de cada mes per anticipat.

*** Com el pagament del menjador sempre es fa per avançat, las devolucions es faran en el rebut posterior.

 

BEQUES MENJADOR ESCOLAR

Us adjuntem el document amb tota la informació al respecte i recordeu que la sol.licitud es fa de forma telemàtica. Si necessiteu ajuda contacteu amb Direcció.

Descarga
GUIA SOL.LICITUD BECA MENJADOR 2022-23.p
Documento Adobe Acrobat 832.6 KB