Esmorzars saludables

Fomentant hàbits alimentaris saludables

Per Fomentar una alimentació saludable els alumnes podran portar per esmorzar:

  • Entrepans
  • Galetes tipus "Maria" (sense xocolata)
  • Cereals
  • Fruita

També podran portar una ampolla petita d'aigua que quedi a la motxilla per tal d'anar-se'n hidratant durant el temps de classe.

 

El alumnes no podran portar ni sucs ni Iogurts. Tampoc es permet la brioixeria industrial, patates fregides, llaminadures, etcètera.


5 al dia


Participem del programa 5 dia per concienciar al nostre alumnat de la necessitat d'alimentar-se saludamblement i menjar 5 fruites/verdures al dia. Les fruites arriben peròdicament a l'escola i l'alumnat, en funció de les seves preferències, se la menja a l'hora del pati.

Programa de consum de llet


El programa de consum de llet a les escoles busca sensibilitzar a l'alumnat de la necessitat d'una bona alimentació i per la transmissió de conductes d’hàbits saludables a través de la distribució gratuïta de llet sencera UHT a l’alumnat de fins a 12 anys.Embolcalls


 Per tal de protegir el medi ambient, i estalviar, recomanem evitar el paper d'alumini com a embolcall del esmorzar, sent substituïble per embolcalls de tela, carmanyoles (Tuppers), o boca'n roll.

Aniversaris


Per celebrar els aniversaris a l'escola s'ha d'avisar amb antelació al mestre/tutor. Només el realitzaran els alumnes d'Educació Infantil.